Advertisement

Sedat Peker 8. Video - Bahçeli'den Sedat Peker sözleri: Biz mafyadan anlamayız ... / Hakkında yakalama kararı çıkartılan sedat peker, şahsıma yapılan kanunsuzlukların taşeronu mehmet ağar ve pelikancılardır.

Sedat Peker 8. Video - Bahçeli'den Sedat Peker sözleri: Biz mafyadan anlamayız ... / Hakkında yakalama kararı çıkartılan sedat peker, şahsıma yapılan kanunsuzlukların taşeronu mehmet ağar ve pelikancılardır.. Organize suç örgütü lideri sedat peker, 8. Videosunda sadat'ın sedat peker yardım konvoyu üzerinden suriye'ye, cihatçı el nusra'ya silah, araç, mühimmat ve ekipman yolladığını iddia etti. Peker yine önce yoklamayla başladı. Ile ilgili devletimiz gerekeni yapacak dedi. Bu kez kitap olarak mario puzo'nun aile isimli kitabı var.

Organize suç örgütü lideri sedat peker, 8. Videoya 'fırtınalarla büyüyen fidanlar rüzgarlarla yıkılmazlar' başlığını atan peker, yine gündeme oturacak açıklamalarda bulundu. Peker'in söylemlerinden bazı öne çıkanlar şu şekilde Organize suç örgütü lideri sedat peker, yayınladığı 8. Suç örgütü lideri sedat peker, i̇çişleri bakanı süleyman soylu'yu hedef aldığı videolarının 8'inci bölümünü fırtınalarla büyüyen fidanlar rüzgarlarla yıkılmazlar başlığı ile yayınladı.

Sedat Peker'in 6 Videosunun İzlenmesi 25 Milyonu Aştı ...
Sedat Peker'in 6 Videosunun İzlenmesi 25 Milyonu Aştı ... from i.medyafaresi.com
Sedat peker, yayınladığı son videoda bir kez daha i̇çişleri bakanı soylu'yu hedef aldı ve cumhurbaşkanı erdoğan'a seslenerek keşke tayyip abi, bu işleri çözseydi. Bu kadar veri, belge varken çözseydi. Youtube hesabından paylaştığı videolar ile sürekli gündeme gelen sedat peker, çektiği video serisinin 8. Sedat peker, sabah 07.30'da youtube'da yayınladığı video birkaç saat içinde milyonlarca insan tarafından izlendi. Çünkü çok ayıp şeyler söylemeye başladı. İşte peker'in videosunda öne çıkanlar : Organize suç örgütü lideri sedat peker, 8. Kıymetli dostlarım, sekizinci videom yarın sabah 7:30'da yayınlanacak.

Suç örgütü lideri sedat peker sosyal medyadan kıymetli kardeşlerim, biz kol bacak koparacağız dedik mi koparırız.

Peker yine önce yoklamayla başladı. İşte peker'in videosunda öne çıkanlar : Biliyorlardı sedat peker'in 10 gün sonra anlattığı doğruysa bile büyük boy bu parmağım bu gezide okulun 50% galibiyet yorumu var ki gitmemi eve video cezaevlerinde insanlara bok yediren kendini vatansever zanneden veya birilerinin özellikle yaptırdığı mücadelede tüm torunu olan polis savcı asker. Bir süredir birleşik arap emirlikleri'nde olduğunu açıklayan sedat peker, bugüne kadar toplam 6 video yayınladı. Nedense bize, doğrulara değil onlara inanmak istedi dedi. Ile ilgili devletimiz gerekeni yapacak dedi. Peker, bir sonraki videoda nerede tanıştık, kaç kez görüştük anlatacağım dedi. Sedat peker‏подлинная учетная запись @sedat_peker 3 ч3 часа назад. Süleyman soylu'nun habertürk'te katıldığı programda sedat peker videolarının 8 milyon izlenmesine ilişkin, milyonlarca insan çocuk pornosu izliyor demişti. Herkesin merakla beklediği ve youtube hesabından paylaştığı videolar ile sürekli gündeme gelen sedat peker, çektiği video serisinin 8. Videoya 'fırtınalarla büyüyen fidanlar rüzgarlarla yıkılmazlar' başlığını atan peker, yine gündeme oturacak açıklamalarda bulundu. Sedat peker, yayınladığı son videoda bir kez daha i̇çişleri bakanı soylu'yu hedef aldı ve cumhurbaşkanı erdoğan'a seslenerek keşke tayyip abi, bu işleri çözseydi. Organize suç örgütü lideri olarak aranan sedat peker 8.

Sedat peker, sabah 07.30'da youtube'da yayınladığı video birkaç saat içinde milyonlarca insan tarafından izlendi. Kıymetli dostlarım, sekizinci videom yarın sabah 7:30'da yayınlanacak. Konuşmasının başında i̇çişleri bakanı süleyman soylu'nun habertürk'teki yayında, peker'in son videosu 8 milyonu aşkın kişi tarafından izlendi. denilmesi. Sedat peker ilk kez akp'li cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan'a tehdit niteliğinde açıklamalar yaptı. Videoda suriye'ye sadat üzerinden silah yollandığı, berat albayrak üzerinden, el nusra ile petrol kaçakçılığı ve ticaret yapıldığını öne sürdü.

Youtube'da Sedat Peker fırtınası! 25 milyon izlenme ...
Youtube'da Sedat Peker fırtınası! 25 milyon izlenme ... from www.gercekgundem.com
Bir süredir birleşik arap emirlikleri'nde olduğunu açıklayan sedat peker, bugüne kadar toplam 6 video yayınladı. Organize suç örgütü lideri olarak aranan sedat peker 8. Organize suç örgütü lideri sedat peker, yayınladığı 8. Konuşmasının başında i̇çişleri bakanı süleyman soylu'nun habertürk'teki yayında, peker'in son videosu 8 milyonu aşkın kişi tarafından izlendi. denilmesi. Suç örgütü lideri sedat peker sosyal medyadan kıymetli kardeşlerim, biz kol bacak koparacağız dedik mi koparırız. Videoda suriye'ye sadat üzerinden silah yollandığı, berat albayrak üzerinden, el nusra ile petrol kaçakçılığı ve ticaret yapıldığını öne sürdü. Sedat peker, sabah 07.30'da youtube'da yayınladığı video birkaç saat içinde milyonlarca insan tarafından izlendi. Bu kadar veri, belge varken çözseydi.

Kıymetli dostlarım, sekizinci videom yarın sabah 7:30'da yayınlanacak.

Yine hakkında 'fg' plaka kullandığı ve fetö ithamları bulunan peker, bu iddiaları da yalanladı. Herkesin yoklamasını alan sedat peker bana da inanmayın, kimseye de inanmayın diyerek 15 temmuz darbesi konusu ve sedat peker son videosu ve sedat peker son açıklaması 30 mayıs 2021 pazar günü yayınlandı ve video kısa sürede rekor kırdı. Süslü süleyman'a tek ayak üstünde durma cezası vereceğim. Herkesin merakla beklediği ve youtube hesabından paylaştığı videolar ile sürekli gündeme gelen sedat peker, çektiği video serisinin 8. Suç örgütü lideri sedat peker, video serisinin 8'incisini 'fırtınalarla büyüyen fidanlar rüzgarda yıkılmaz' başlığıyla yayınladı. Çünkü çok ayıp şeyler söylemeye başladı. Sedat peker ilk kez akp'li cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan'a tehdit niteliğinde açıklamalar yaptı. Ahmet kürkçü esclips hesabından yayınladığı video ile sedat peker ile berat albayrak konusuna da değindi. Videoda akp'li cumhurbaşkanı erdoğan'a seslendi: Hakkında yakalama kararı çıkartılan sedat peker, şahsıma yapılan kanunsuzlukların taşeronu mehmet ağar ve pelikancılardır. Organize suç örgütü lideri olarak aranan sedat peker 8. Ile ilgili devletimiz gerekeni yapacak dedi. Suç örgütü lideri sedat peker, youtube hesabı üzerinden 'fırtınalarla büyüyen fidanlar rüzgarda yıkılmaz' isimli 8.

Sedat peker, bu sabah 8. Youtube'dan yayınladığı videolarda dile getirdiği iddialarla konuşulmaya devam eden suç örgütü lideri sedat peker 8'inci videosunu yayınladı. Organize suç örgütü lideri olarak aranan sedat peker 8. Suç örgütü lideri sedat peker, video serisinin 8'incisini 'fırtınalarla büyüyen fidanlar rüzgarda yıkılmaz' başlığıyla yayınladı. Videoların devamı için kanala abone olmayı unutmayalım.

Sedat Peker dizisinin 8. bölümüne Saray'dan ilk yorum!
Sedat Peker dizisinin 8. bölümüne Saray'dan ilk yorum! from abcgazetesi.com
Saral, peker, yaptığı ipe sapa gelmez açıklamalarla iradesinin dışında. Herkesin yoklamasını alan sedat peker bana da inanmayın, kimseye de inanmayın diyerek 15 temmuz darbesi konusu ve sedat peker son videosu ve sedat peker son açıklaması 30 mayıs 2021 pazar günü yayınlandı ve video kısa sürede rekor kırdı. Türkiye'de aranması olan ve yurt dışına kaçan suç örgütü lideri sedat peker, yeni bir video yayımladı. Videoların devamı için kanala abone olmayı unutmayalım. Peker'in söylemlerinden bazı öne çıkanlar şu şekilde Bir sonraki videoda helalleşeceğiz abi. Peker, bir sonraki videoda nerede tanıştık, kaç kez görüştük anlatacağım dedi. Suç örgütü lideri sedat peker sosyal medyadan kıymetli kardeşlerim, biz kol bacak koparacağız dedik mi koparırız.

Youtube'dan yayınladığı videolarda dile getirdiği iddialarla konuşulmaya devam eden suç örgütü lideri sedat peker 8'inci videosunu yayınladı.

Saral, peker, yaptığı ipe sapa gelmez açıklamalarla iradesinin dışında. Arka planda yazı tahtası durmakta. Videosunda sadat'ın sedat peker yardım konvoyu üzerinden suriye'ye, cihatçı el nusra'ya silah, araç, mühimmat ve ekipman yolladığını iddia etti. Hakkında yakalama kararı çıkartılan sedat peker, şahsıma yapılan kanunsuzlukların taşeronu mehmet ağar ve pelikancılardır. Vi̇deolarin devami i̇çi̇n kanala abone olmayi unutmayalim arkadaşlar kanalıma abone olmak için: Bu kadar veri, belge varken çözseydi. Sedat peker ilk kez akp'li cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan'a tehdit niteliğinde açıklamalar yaptı. Bir sonraki videoda helalleşeceğiz abi. Beni bulup getirmek gerçekleri değiştirecek mi tayyip abi? sedat peker, erdoğan'a yönelik olarak şu ifadeleri kullandı 1 saat 12 dakikalık bu videoda anlatılanların özeti. Ile ilgili devletimiz gerekeni yapacak dedi. Peker, bir sonraki videoda nerede tanıştık, kaç kez görüştük anlatacağım dedi. Youtube'dan yayınladığı videolarda dile getirdiği iddialarla konuşulmaya devam eden suç örgütü lideri sedat peker 8'inci videosunu yayınladı.

Posting Komentar

0 Komentar